Důležité informace

Zveřejněno: 25. 1. 2022, zapsal: Václava Aubrechtová

Důležité informace pro týden od 31. 1. 2022


1/ Ukončení pololetí

31.1. 2022 bude čtvrtou nebo pátou hodinu/ dle ročníku a rozvrhu/ vydán žákům školy Výpis z vysvědčení za 1. pololetí školního roku. Tento Výpis si žáci ponechají doma ve svých dokumentech ke škole. Oficiální tiskopis Vysvědčení za obě pololetí obdrží žáci na konci školního roku.

2/  Změna pro MŠ ve dnech 3.- 4.2.2022

     Ředitelka školy vyhlašuje ředitelské volno pro MŠ v těchto dnech, a to z důvodů technických. Budou provedeny nutné opravy na topné soustavě  a výměna bojleru na ohřev teplé vody pro MŠ. V budově MŠ se tedy nebude topit a nebude možné zajistit stravování dětí. Děkujeme za pochopení.

     Bruslení pro předškoláky BUDE zajištěno. I předškoláky  však po návratu z bruslení musíme předat rodičům. Bližší informace Vám dají ve školce.

3/  V ZŠ dne 3. 2. 2022 zajistíme normální výuku, zajistíme i družinu, ale nejsme schopni zajistit stravování = oběd. Pokud tedy žáci setrvávají v odpolední družině nebo v ZUŠ je třeba jim v tento den dát dvojí svačinu, pití zajistíme. Děkujeme za pochopení.

    4. 2. 2022 jsou pololetní prázdniny a škola a ani družina nejsou v provozu. Ve škole bude provedena odbornou firmou již opakovaně dezinfekce prostor.

 

 

 

Mgr. Aubrechtová