MŠ -předškoláci- karanténa

Zveřejněno: 20. 10. 2021, zapsal: Václava Aubrechtová

MŠ - předškoláci -karanténa

V předškolním oddělení MŠ Volduchy máme jedno dítě s pozitivním výsledkem na onemocnění covid 19. Tuto informaci jsme přijali dne 19.10. ve 23 hodin. Informovali jsme v nejbližší možné době.

Děti z předškolního oddělení, které dne 18.10. byly v mateřské škole, nastupují do karantény, která dle stávajících předpisů trvá do 1.11.2021 / včetně/- tolik stanovisko KHS PK, územní pracoviště Rokycany.

Momentálně vyhotovujeme a předáme seznamy dětí a pracovníků, u kterých došlo ke kontaktu s nemocným pro KHS. O dalším postupu budete vyrozuměni prostřednictvím SMS již přímo KHS nebo Chytrou karanténou. Bude následovat objednání na PCR test  v rozmezí 5- 7 dnů po kontaktu/ počítá se od úterý 19.10.2021.

Děti z předškolního oddělení, které nebyly v MŠ 18.10.2021 a nepřišly do kontaktu s nemocnou osobou, mohou do MŠ dál chodit bez omezení. Očkované osoby / učitelky/, pokud nemají příznaky onemocnění pracují bez omezení. Neočkované mají karanténu.

Přikládám odkaz formuláře OČR pro rodiče, rodič vyplní hlavičku ve formuláři a přinese do školy potvrdit.  Formulář můžeme poskytnout i ve škole. 

https://eportal.cssz.cz/web/portal/-/tiskopisy/zoppd

https://eportal.cssz.cz/web/portal/-/tiskopisy/zoppd

Mgr. Aubrechtová

file ico Informace pro rodiče - školské zařízení.docx (16,6 KB)