Upozornění!

Zveřejněno: 9. 9. 2020, zapsal: Václava Aubrechtová
file ico Mimoradne-opatreni.pdf (242,7 KB)

Upozornění ! Platnost od 10. 9. 2020


S platností od 10. 9. 2020 jsou ve společných prostorách neboli vnitřních prostorách budov povinné roušky. Žádáme zákonné zástupce, aby své děti vybavili denně 2 kusy roušek.

Dále se doporučuje dodržování pravidla 3R / ruce, roušky a rozestupy.

Ruce a roušky lze splnit.

Prostory naší školy, chodeb, šaten a tříd a také  skutečnost, že do školy letos dochází 160 žáků, probíhá zde družinový provoz tří oddělení a rozsáhlá výuka ZUŠ Chrást pro naše žáky naznačují, že nelze zcela zajistit ani dvoumetrové rozestupy a ani homogenitu tříd a skupin. Velice komplikované jsou zejména odchody a přesuny na oběd, výuka angličtin s dělením.

 

Vážení rodiče,

snažíme se ochránit Vaše děti. Dělali jsme to vždy. Nyní Vás žádáme, nevstupujte do školní budovy. Zjistěte si kontakt na vychovatelky a místo odzvonění ve vestibulu, jim poprvé zavolejte/ uloží si Vaše číslo a příště budete jen prozvánět při vyzvedávání ze školní družiny. Pokud ráno přivedete žáka, zkontrolujte si jen, zda žák vešel za druhé dveře. Tam už o něj bude postaráno.

Rodiče, kteří se již setkali s onemocněním covid 19, čekají na výsledky testů nebo jsou v karanténě žádám, aby zodpovědně zvážili, zda a kdy své dítě do kolektivu pošlou.

 

Pro MŠ

Rodiče vstupují pouze do prostoru šaten, a to s rouškou. Pedagogové zajistí provoz tak, aby děti byly řádně přebírány. Žádný zákonný zástupce se v budově MŠ zbytečně nezdržuje.

Děkuji všem za pochopení a vstřícný přístup.

Mgr. V. Aubrechtová